International

Globalno i lokalno :

Tajna našeg uspeha

Worwag Pharma је međunarodno aktivna kompanija sa vrednostima porodičnog biznisa. Logično je, teznja i primena  tih vrednosti su doprinele nasem uspehu i ekspanziji širom sveta.
Razmišljati i raditi na globalnom nivou, što se nas tiče, nije marketinška strategija, već način življenja naše profesije svaki dan – u isto vreme je i  izazov. Naš zadatak svakog dana je prevazilaženje daljina i kulturnih razlika sa uspehom.
Prvo, od samog početka nase ekspanzije smo se oslanjali na naše partnere i zaposlene u tim zemljama – oni su jedini ključ za lokalna tržišta. Takođe, Worwag Pharma je duboko usidrila svoju internacionalnost u svojoj matičnoj regiji. Vrednosti porodičnog biznisa – biti prizeman, poštovanje hijerarhije, brzo donošenje odluka i porodična atmosfera – one stvaraju jake veze koje nas povezuju sa našim stranim timovima.
Worwag Pharma  misli i deluje i na lokalnom i na globalnom nivou. Svako ko radi za kompaniju internacionalizuje ovo – zivi timskim duhom, voljan je da se stalno usavršava : treninzima, seminarima  ili pojedinačnim obukama. Kreativni, motivisani zaposleni, koji doprinose svojim idejama, bez ustezanja, su od kljucnog značaja za kompaniju. Ova slobodna, preduzetnička atmosfera stvara osnovu za naš timski duh. A to je posebno važno za otvaranje novih tržišta u budućnosti.